Camping og fritid

I de siden 1980, har jeg også være meget aktiv med camping og frilufts livet. Med min bil og campingvogn kører jeg meget rundt i Danmark, dog i alm. weekender er jeg på sjælland, bl.a kørte jeg også til det sted hvor jeg havde min egen modelbane.

I 2017 måtte jeg desværre endnu en gang skifte min campingvogn ud, da jeg i sommeren 2017 kørte ned af vejebn til en P-plads i Aarhus som jeg plejer at  gøre.
Langsomt over vejbump, men.....  de nyopførte bump var for høje og ulovlige så jeg ramte på og ødelage gaskassen bund + noget på støttebenene.
Jeg skrev til kommunen med de afviste med det samme og bare sagde at jeg var kørt forstærkt.  Jeg tog heldivis foto af vejbumpene så det blve til en del skriveri frem og tilbage..  Pludselig ændrede kommunen mening og skrev at de var 3 cm. for høje.  (var nok mindst 10)
De bad mig kontakte mit forsikringselvskab der bad mig sætte vognen på værksted.
Det viste sig her at være væsenligt være end jeg troede...  Gaskassen kunn ikke skaffes, og da den ramte støttebenet eller næsehjulet hvaden den stået vognen skæv...  Dobbelt total-skabe

Jeg har nu i November købt en ny og samtidig offeret meget mere, da det kosetde mig ca. 10.000 kr. at skifte til blot ommontage af min mover, elektrisk støtteben, solceller, samt min specielle indretning, hvilken en udgift jeg ikke indtil dato har fået  dækket.

Jeg har i længere tid ønsket at få, enkelte senge på langs, bededre varme system, baderum.
Disse 3 ønsker fandt jeg i LMC 520..  Senge og bad OK, og her det beste..   Alde centralvarme

Bare se mine fotos:

Min Campingvogn fotograferet på Hedehusgården netop efter den
jeg blv færdig med at indrette den d. 2/1-2018
Bilen er udskiftet i 2004 og campingvogn 2017   Klik på foto, så kan du se detailerne

 

 Jeg har også tidligere fisket meget, men dette er desværrer nok lidt for lang tid siden.
Jeg håber at kunne finde en ny kammerat der igen giver mig mod på fiskeri. Læs mere om mulighederne på næste side. Jeg har tidligere kombineret fiskeri og camping idet jeg har taget min campingvogn med når jeg tog ud at fiske. Det har således være muligt at fiske hele dagen selv om det måske var meget koldt, idet jeg/vi blot kunne gå ind i campingvognen og få varmen
I stedet for at benytte sædvanlige klokker på stængere, har jeg udviklet et eletronisk system der fungere på rystelser i lighed med klokker, en kontakt forbindelse til elektronik enheden. Med dette system kunne jeg have optil 12 stænger tilsluttet samtidig, og på et lyspanel kan der ses hvilket nummer den stang har, der var aktiveret. Prøv at tænke dig... sidde 5 mand i campingvognen og kun den der måske har bid, går ud til sin stang. Systemet kan kun anvendes ved havfiskeri fra kyst, men ikke hvis der er meget vind.

set02_email.gif    ReturFors-off.JPG    model-off.jpg  Veta-off.jpg     Film-off.jpg  Flotte-off.jpg  60-off.jpg   Ferie-off.jpg

Opdateret 26/2-2020